Switch Language

1412

Pasaport de weekend catre paradis

by admin, August 19, 2015

delta

Aventură, exotism, relaxare. Unde oare le-ai putea întâlni decât în Delta Dunării? Un loc unde te poţi simţi cu adevărat liber, unde trăieşti cu adevărat, doar tu şi natura.

Este paradisul creat de natura , un loc unde te poţi simţi cu adevărat liber, unde trăieşti cu adevărat, doar tu şi natura.

Ce poate fi mai frumos decât să poţi dormi, mânca sau să te poţi distra în orice colţ al Deltei pe care îl alegi chiar tu? Varianta hotelului-plutitor te face părtaş la spectacolul şi exotismul Deltei. Poţi admira şi studia de aproape, în voie, flora şi fauna. Poţi fi numai cu prietenii tăi în mijlocul naturii, netulburaţi de nimeni, poate doar de susurul apei, de trilul păsărilor sau de clipocitul peştilor jucăuşi, care sar din apă chiar lângă geamul camerei tale. Dacă eşti un pasionat al pescuitului, hotelul-plutitor îţi mai oferă un avantaj – acela că poţi lansa cârligele chiar de la bord, stând relaxat în şezlong. Dacă vrei, poţi face plajă pe terasă sau poţi petrece alături de prieteni cu muzica dată la maxim. De asemenea, dimineaţa, ai ocazia de a admira oamenii bălţii, care, în lotcile lor pescăreşti, merg să-şi arunce năvoadele.

Nu poti rata o experienta de neuitat, pe un hotel plutitor ,in Delta.  Plimbările cu barca pe canalele înguste, întinderile de nuferi, coloniile de pelicani dar şi preparatale culinare te vor cuceri pe loc şi pentru totdeauna.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>